Interior,  Personal

Ihanin yöpöytä

Long time no see. Kesälomakin kerkesi hurahtaa tässä välissä ilman yhtäkään päivitystä.

Joitakin mieleen erityisesti jääneitä juttuja tästä väliltä:

 • Kesä oli niiiiiin ihana, ilmojen puolesta en olisi voinut täydellisempää kuvitella. Pääsin pois työmoodista heti toisena kesälomapäivänä eikä työt pyörinyt mielessä muutama yö pois lukien, eli overall voisi sanoa loman olleen hyvin onnistunut. Käytiin loman aikana mökillä, Porvoossa päiväreissulla ja Tampereella viihdyin melkein viikon ajan. Hellettä riitti enemmän kuin tarpeeksi ja oli kyllä mieletöntä nautiskella kesästä, jona sai oikeasti nauttia lämmöstä!
 • Ylitin itseni ja olin mökillä viikon yksin (pelkään pimeetä ihan hulluna!)
 • Alkusyksystä ostin pitkän mietinnän jälkeen oman auton ja oon käynyt toimistolla joka viikko useamman kerran viikossa
 • Päästiin juhliin Kaarlen ystävien häitä!

Nyt helteisen kesän jälkeen on tuntunut mukavalta siirtyä syksyyn, sai kaivaa neuleet kaapista ja polttaa kynttilöitä vielä tavallistakin enemmän (oon kunnon kynttiläaddikti!). Pimenevissä illoissa on vaan jotain selittämättömän kotoisaa. Syksyn mukana tuli myös pesänrakennusvimma. Matto vaihtui jo uuteen, myin turhat tavarat varastosta ja sen lisäksi haaveilen uusista valaisimista, aterimista ja muusta mitkä ei vielä ole ihan loppuun mietittyjä meillä kotona. Totta puhuen haaveilen tällä hetkellä rivi- tai paritalosta, johon sais oman työhuoneen ja oma piha olisi tosi mieleinen juttu.

No vihdoin varsinaiseen asiaan: Oon etsinyt todella pitkään meille sopivaa yöpöytää, tässä välissä kotona on ollut useampikin malli makkarissa kokeilussa, mutta ne ei vaan ole syystä tai toisesta tuntunut oikeilta ja oon aina lopulta päätynyt myymään ne eteenpäin. Pöytä, joka olisi tarpeeksi yksinkertainen, eikä näyttäisi ilmiselvästi yöpöydältä. Erityisesti oon haaveillut peilipintaisesta tai keraamisilla laatoilla päällystetystä kuutiosta. Googlailuista huolimatta en ole tällaista löytänyt ja ajatellut, että olisipa kotona tilaa enemmän niin tekisin itse, kun kerran tiedän tarkalleen mitä haluan.

Yhtenä päivänä törmäsin instassa kuvaan pöydästä, joka näytti juurikin siltä mistä olin mielessäni haaveillut, I-H-A-N-A. Kysyin heti tilin omistajalta mistä hän on sen hankkinut, ja vastaus oli, että se on itse tehty. Vaihdettiin muutama sana pöytään liittyen ja seuraavaksi olinkin jo kaupassa ostamassa tarvikkeita sitä varten. 😅
Suojasin parvekkeen ja aloin hommiin. Siellä se nyt istuu omalla paikallaan makkarin yöpöytänä. 😍 Makkari on vielä kaukana valmiista, mutta tähän diy-projektiin oon kyllä super tyytyväinen. Ihanaa lauantaita!

2 Comments

 • Mari

  Syksy on kyllä ihanaa aikaa pimentyvine iltoineen ja juuri tuo, että voi taas laittaa kynttilöitä kotiin tuomaan ihanasti valoa ja tunnelmaa. Kynttilöissä on myös ihania tuoksua tuovia, niistä on ihanaa nauttia. Ja tekee kyllä hyvää uudistaa kotiaan aina välillä.

  Hieno yöpöytä. Just sun tyyliä 🙂

  Kivaa syksyä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *