Beauty

Pitkäaikaiset meikkisuosikit

Kirjoittaessani kuuntelin:


Ihanaa sunnuntaita. Tämä viikko tuntuu kuluneen silmänräpäyksessä! Viikonloppu on kuitenkin kulunut varsin rauhallisesti ja nyt on kerrankin olo, että on oikeasti pystynyt lepäämään ja rauhoittumaan. Eilen aamulla kävin Eeliksen kanssa pitkällä aamulenkillä auringonpaisteessa. Päivällä lähdimme K:n kanssa Kalasatamaan katsomaan missä vaiheessa meidän uusi kotitalo on ja yleisesti vain fiilistelemässä tulevaa ja yhteistä kotia. Kävelimme Kalasatamasta yhdessä keskustaan ja kävimme lounaalla. Rakastan sitä, kun ei ole aikatauluja vaan voi täysin vapaasti kellua paikasta toiseen oman mielen mukaan.

Weird fact: Tykkään nykyisin ruokakaupassa käymisestä. Saan jotakin kummallista mielihyvää siitä kun saan hankittua useamman päivän ruuat ja muut tarvikkeet kerralla. Onko tulossa vanhaksi jos fiilistelee uutta tuoksua huuhteluaineessa ja odottaa, että pääsee kotiin pyykkäämään? 😅

Tänään kävin siskon ja äidin kanssa lounaalla. Sen jälkeen nappasimme siskon kanssa isot kahvit mukaan ja lähdimme kohti Kalasatamaa. Laura ei ollut käynyt asuntonäytön jälkeen Kalasatamassa kertaakaan, joten hänenkin oli mukava nähdä asuinalue päivänvalossa. Voi luoja miten ihanaa on kun aurinko paistaa ja linnut laulavat. Minulle itselleni valolla on todella iso merkitys ja saan siitä niin mielettömästi virtaa. Tosin hieman kummallista fiilistellä kevättä tammikuussa, mutta en todellakaan valita! Tämä fiilistely eteni myöhemmin siihen, että selasin Instagramista arkistoituja storeja viime kesältä.

Ihoni on tällä hetkellä hyvässä kunnossa ja nautin täysin rinnoin siitä, että vain kevyt meikkipohja riittää loistavasti. Talvisin usein haasteena on pintakuiva iho, joka vaikeuttaa oikeanlaisen meikkivoiteen löytämistä. Kesäisin taas en useinkaan käytä esimerkiksi meikkivoidetta ollenkaan. Meikissä mielestäni tärkein asia (heti kulmien jälkeen!) on se, miltä iho näyttää. Rakastan heleän näköistä meikkipohjaa.

Listasin muutamia arjen suosikkeja, jotka olen pitkän etsinnän jälkeen löytänyt ja jotka ovat vakiuttaneet paikkansa meikkipussissani. Näiden lisäksi käytän päivittäin myös poskipunaa, bronzeria ja highlighteriä, mutta en ole vielä näihin löytänyt mitään supersuper suosikkia, joten niitä en tähän listalle vielä lisää. 😊

 1. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
  Tämä on ehdottomasti mun lempi huulituote ollut jo useamman vuoden ajan. Tuote on ikään kuin huulikiilto ja hoitava huulirasva samassa. Käytän tätä päivittäin sävyssä 02 Apricot Shimmer.

 2. Shiseido ripsentaivutin
  Paras ripsentaivutin ikinä. Taivutan ripset päivittäin, vaikka en edes lisäisi ripsiväriä. Ripsien taivuttaminen avaa kivasti katsetta. Itselläni ripset taipuvat luonnostaan suoraan eteenpäin ja tykkään itse tehostaa taivutusta lämmittämällä taivutinta hiustenkuivaajalla ennen taivuttamista.

 3. Maybelline Brow Drama kulmageeli
  Olen kokeillut todella monia eri kulmageelejä ja tämä on kaikista kokeilemistani tuotteista ehdottomasti paras. Tuotteella pystyy rakentamaan tuuheammatkin kulmat. Itse harjaan tuotetta kulmiin ensin vastakarvaan ja sen jälkeen harjaan kulmat hieman ylöspäin. Aplikaattoriin kesti tottua hetki, mutta kun sen käytön oppii niin ei tee mieli enää vaihtaa. Käytän tuotetta sävyssä Medium Brown.

 4. L’oréal Paris Volume Million Lashes So Couture Mascara
  Olen kokeillut todella monia ripsivärejä, etsien tuotetta joka olisi helppo levittää ja pysyisi paikoillaan karisematta koko päivän ajan. Useimmat tuotteet karisevat ja ovat hieman “kuivahkoja” joka mielestänivaikeuttaa levittämistä. Harja on todella hyvä ja se kerää purkista mukaansa vain tarvittavan määrän tuotetta, eikä ylimääräistä tarvitse kaapia purkin reunaan. Tämä ripsari on ehdoton lempparini ja mistä tulee plussaa niin, se on erittäin helppo pestä pois lämpimällä vedellä.

 5. NYX Professional Makeup: Bare With Me Prime Set Refresh Multitasking Spray
  Tämä tuote on nimensä mukaan multitasking suihke, jota käytän itse monipuolisesti meikin alle, asettamiseen ja silloin kun kasvot tuntuvat “tunkkaisilta” ja kaipaavat raikastusta tai lisää kosteutta kesken päivää. Tuote on ollut myös todella riittoisa mikä on mielestäni aina hyvä asia. Suihke on todella hienojakoinen eikä täten jätä pisteitä pitkin kasvoja niin kuin osa muista kokeilemistani tuotteista on jättänyt.

 6. Lumene Matte Oil-Control Foundation meikkivoide
  Etsin viime vuonna meikkivoidetta, joka olisi peittävä, mutta ei kuitenkaan kuivattaisi pintakuivaa ihoani. Osoittautui, että tällainen meikkivoide oli uskomattoman vaikeaa löytää. Kokeilin Diorin, YSL, Armanin, Baremineralsin ja monen muun brändin tuotteita, mutta sävyt tai koostumukset eivät vain kertakaikkiaan sopineet omalle iholleni. Sattumalta bongasin Jeffree Starun videon, jolla hän kokeili tätä kyseistä meikkivoidetta ja päätin kokeilla itsekin. KANNATTI! nyt tämä meikkivoide on ollut käytössä jo yli vuoden ja muutamaa eri sävyä sekoittamalla saan vuodenajasta riippumatta itselleni sopivan sävyn. Miksaan sävyjä 3 Fresh Apricot ja 1 Classic Beige. Levittämiseen käytän kosteaa Beaury Blenderiä, tai jos haluan oikein heleän (ei niin peittävän) lopputuloksen, levitän tuotteen sitä tarvitseviin kohtiin meikkivoidesiveltimellä.

 7. West Barn Co Soap Brows
  Omaa silmääni miellyttävät tuuheat ja ilmavan näköiset kulmat. Kulmiani nypin vain todella todella harvoin. Värjään kulmat noin kolmen viikon välein ja silloin kun en kaipaa lisää tummuutta kulmiini, käytän tätä kulmien muotoiluun tarkoitettua tuotetta, jossa ei ole lainkaan pigmenttiä. Tällä tuotteella kulmat saa harjattua tiukasti paikoilleen. Tämä tuote vaatii enemmän aikaa kuin edellämainitut. Tuotteen mukana tulee myös tuotteen levittämiseen tarkoitettu kulmaharja.

Näistä jokaista tuotetta ostaisin, tai olen ostanut jo useamman kerran, joten voin suositella näitä lämpimästi. 💌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *